Terveys alkaa suusta

Hammaskiskojen puhdistaminen ei kuulosta haastavalta, mutta jostain syystä niiden säännöllinen puhdistus unohtuu usein. Puhdistusaineena olen käyttänyt hammasproteeseille tarkoitettuja puhdistusaineita, mutta ne pitää huuhdella huolellisesti. Puhdistamaton kisko nukkumaanmenoaikaan oli aiemmin usein toistuva ongelma.

 

 

Hammaslääkärin vinkistä
Rutiinikäynnillä hammaslääkärissä Tampereella sain toimenpiteen aluksi purskutella otsonivettä ja hammaslääkäri kertoi otsoniveden tehokkuudesta, ekologisuudesta ja turvallisuudesta. Hammaslääkäri kehotti minua kiskojen käyttäjänä koittamaan otsonivettä kiskojen puhdistukseen jonka osalta hän oli saanut hyvää palautetta muilta kiskoja käyttäviltä asiakkailtaan.
 
Kemikaalijäämättömyys sai kiinnostukseni todella heräämään, vastuullisuus on pieniä tekoja meidän kaikkien arjessa.
Helppo ja tehokas

Pulloon vettä ja pari painallusta, sitten kaato lasiin jossa kiskot. Juuri jälkihuuhtelun väliin jättäminen on iso asia, nyt vain jätän kiskot otsoniveteen ja ne ovat valmiit käyttöön kun illalla tarvitsen niitä. Aluksi 1-2 ppm tuntui järjenvastaiselta, mutta kokemus on osoittanut että pelkkä otsonivesi riittää kun joskus harjaan samassa yhteydessä kiskot.

Toimin ravintolan esimiehenä ja jatkuva happohyökkäys sekä happamat ruoat ovat rasite hampaille. Käytän otsonivettä työssäni ja purskuttelen hampaanikin sillä.

Kiskot raikkaina

”Arjen pienet helppoudet ovat koukuttavia. Olen käyttänyt otsonivettä nyt vuoden, ja tästä helposta mutta tehokkaasta rutiinista ei ole paluuta vanhaan. Uusintakäynnillä hammaslääkärissä hammaslääkäri totesi hammaskiviongelmanikin poistuneen otsoniveden käytön johdosta. Reikiintymistä ei ollut. Voin suositella, reikiä nolla.”

"Ravintolakokkina kauha on aina kastikkeessa. Hammaslääkärissä käynti ei kuulu työterveyshuoltoon, mutta otsonivesi on ollut pelastus niin kiskoille, hampaille kuin lompakollekin – Edullinen ja tehokas."

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!