Tehokas ja toimiva

Turvallinen

Ympäristöystävällinen

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?

Otsonivesi lääkinnällisessä käytössä

Otsonivesi on poikkeuksellinen monikäyttöinen tuote erilaisissa lääkkeellisissä sovelluksissa ja käyttökohteissa. Otsonivesi tuhoaa bakteerit ja virukset nopeasti ja tehokkaasti käyttäjälleen turvallisella tavalla. 

Otsonivesi on käyttäjälleen turvallinen, tyypillinen teho saavutetaan jo hyvin matalilla otsonipitoisuuksilla (0,1 – 2,0 ppm)

Otsonivesi parodontiitin ja ientulehduksen hoidossa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Eläinten terveydenhoito

Hydzonen laitteilla voidaan hoitaa niin lemmikkien kuin tuotantoeläintenkin tulehduksia. Erittäin toimivaksi otsonivesi on osoittautunut hevosten kavio-ongelmien kuten sädemädän hoidossa, sorkkatulehdusten hoidossa lehmillä ja koirien tassuhiivan oireiden lievittämisessä – kaikki oireita joita on muilla vaihtoehtoisilla tavoilla haastavaa hoitaa.

Kauppapuutarhojen ratkaisut

Otsonivettä käytetään tuloksellisesti kauppapuutarhoilla korvaamaan torjunta-aineita.

Otsonivesi on tehokas kaikkia ruoantuotannossa esiintyviä bakteereja vastaan. Otsonivedellä on helppo tuhota elintarvikkeista listeriaa, salmonellaa, e colia, ja esimerkiksi pilaantumista aiheuttavia homeita. Ja mikä tärkeintä, otsonivedestä ei jää mitään kemikaalijäämiä, eli tuote on aina turvallinen kuluttajalle.

Otsonivesi kaupan hygieniatarpeisiin

Olipa kyse kala- ja lihatiskien tai jääkoneiden puhdistuksesta, vihannesten käsittelystä tai muusta kaupan puhdistustarpeesta, otsonivesi tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon jolla voidaan korvata kemikaaleja ja samalla pidentää hyllysäilyvyyttä.

Koska otsonivesi on tehokkaimmillaan kylmänä, ei elintarvikkeisiin kohdistu lämpörasitetta joka vaikuttaisi negatiivisesti tuotteiden säilyvyyteen.  

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?