Otsonivesi lääkinnällissä käytössä

Otsonivesi on poikkeuksellinen monikäyttöinen tuote erilaisissa lääkkeellisissä sovelluksissa ja käyttökohteissa. Otsonivesi tuhoaa bakteerit ja virukset nopeasti ja tehokkaasti käyttäjälleen turvallisella tavalla. Otsonivesi hajoaa nopeasti, jolloin se ei aiheuta myrkytystiloja, kerry elimistöön tai ympäristöön toisin kuin tyypilliset kemikaalit. Siksi sitä voidaan käyttää turvallisesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Otsonivesi on käyttäjälleen turvallinen, tyypillinen teho saavutetaan jo hyvin matalilla otsonipitoisuuksilla (0,1 – 2,0 ppm)

Otsonivesi lääkinnällissä käytössä

Otsonivesi on poikkeuksellinen monikäyttöinen tuote erilaisissa lääkkeellisissä sovelluksissa ja käyttökohteissa. Otsonivesi tuhoaa bakteerit ja virukset nopeasti ja tehokkaasti käyttäjälleen turvallisella tavalla.

Otsonivesi hajoaa nopeasti, jolloin se ei aiheuta myrkytystiloja, kerry elimistöön tai ympäristöön toisin kuin tyypilliset kemikaalit. Siksi sitä voidaan käyttää turvallisesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Otsonivesi on käyttäjälleen turvallinen, tyypillinen teho saavutetaan jo hyvin matalilla otsonipitoisuuksilla (0,1 – 2,0 ppm)

Otsoniveden lääkinnällisiä käyttökohteita ovat mm.

01

Antibioottiresistentit diabeetikoiden haavat

02

Ihon tulehdussairaudet, kuten hiivatulehdukset

03

Palovammojen hoito

04

Suun tulehdussairaudet

05

Hammaskiven muodostumisen torjunta

06

Haavojen desinfiointi

07

Hammaskiskojen ja hammasproteesien puhdistus

Suomalainen Synlab testasi Hydzonen otsonivesiratkaisujen tehon - vaikea tulehdusbakteeri MRSA / S. Aureus tuhottiin 60 sekunnissa, kolibakteeri 30 sekunnissa - ilman kemikaalijäämää tai herkistymistä. Otsonivesi mullistaa haavanhoidon prosessit.

Otsonivesi tulehdusten ja haavojen hoidossa

Antibiooteille vastustuskykyiset bakteerikannat, esimerkiksi MRSA ja VRE, voidaan desinfektoida haavoista hyvin laimealla (jopa alle 0,5 ppm) pitoisella otsonivesiliuoksella. MRSA:n tuhoutuminen 60 sekunnissa edellyttää noin 1 ppm pitoista otsonivettä, eli hoito on myös erittäin nopeaa.

Hoito voidaan myös toistaa useasti, koska riskiä taudinaiheuttajien vastustuskyvyn kehittymisestä ei ole. Otsonivedelle ei käytännössä voi herkistyä tai allergisoitua.

Otsonivesi on tehokas ja helppokäyttöinen esimerkiksi diabeetikkoja kiusaavien jalkahaavojen hoidossa.

Lue tästä lisää miten Olli hoiti 20 vuotta kestäneen MRSA-tulehduksen kahdessa viikossa otsonivedellä.

Diabeetikkojen haavojenhoito

Diabeetikoiden raajojen haavat ovat yksi otsoniveden käytön sovelluksista. Vuosittain Suomessa tehdään tuhansia amputaatioita tulehduksellisten haavojen johdosta. Iso osa näistä haavoista voitaisiin estää käyttämällä haavanhoidossa tehokasta otsonivesihoitoa.

Otsonivesi tuhoaa nopeasti haavoissa olevat bakteerikannat kuten MRSA ja E. coli. Tyypillinen teho saavutetaan noin 1 ppm pitoisella otsonivedellä

Otsonivesihoito on myös potilaalle miellyttävä ja mahdollistaa antibioottien käytön vähentämisen.

 

Palovammapotilaiden haavojenhoito

Palovammatilanteissa otsonivesi mahdollistaa haavan tehokkaan desinfioinnin lievittäen samalla potilaan kipuja. Otsoniveden käyttö ei aiheuta jodin tavoin potilaan herkistymistä.

Palovammatilanteessa otsoniveden otsonipitoisuus voi olla hyvin alhainen: 0,1-0,5 ppm, riippuen huuhtelun kestosta.

Otsonivesi on ympäristöystävällinen tuote, koska se hajoaa vedeksi ja hapeksi 🌎

OTSONIVESI KROONISEN VIRTSATIETULEHDUKSEN HOIDOSSA

Otsonivesi, huuhtelukatetrilla käytettynä, mahdollistaa virtsatiehyeiden huuhtelun. Tyypillisesti virtsatietulehdukset ovat potilaalle vaikeita ja kiusallisia hoitaa sekä laitoshoidossa työvoimaa kuormittavia.

Otsonivesihuuhtelulla saavutetaan jo muutamalla huuhtelulla erinomainen hoitovaste käytettäessä 1 ppm pitoista otsonivettä. Otsonivesi on yhtä lailla tehokas kaikkiin virtsatietulehduksia aiheuttaviin bakteereihin, kuten MRSA ja E coli.

Otsonivesihuuhtelulla on saatu katkaistua pitkittyneiden ja toistuvien virtsatietulehdusten kierre

OTSONIVESI EMÄTINHIIVAN HOIDOSSA

Otsonivedellä voidaan hoitaa myös haastavia hiivatulehduksia, kuten C. albicans -hiivan aiheuttamaa emätinhiivaa. 

Tyypillinen emätinhiivan hoitovaste edellyttää noin 1 ppm pitoisena 3-5 minuutin kontaktiaikaa otsonivedeltä.

OTSONIVESI TERVEYDENHUOLTOLAITOSTEN PUHTAANAPIDOSSA 

Otsonivesi mahdollistaa laitoshoidossa hankalien bakteerien, kuten C. difficile tai MRSA bakteerien ja niiden itiöiden tuhoamisen, vähentäen oleellisesti tartuntariskiä. 

Koska otsonivesi on kemikaalijäämätön, biofilmien väheneminen edesauttaa tautipaineen laskua ja vapauttaa hoitoresursseja. 

Hydzonatorilla pidät kotisi puhtaana taudinaiheuttajista, ja se on myös oivallinen laite esimerkiksi työpaikalle ja mökille.

Tuottaa 1-2ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty

✓ Eliminoi viruksia, tuhoa bakteereja, hiivoja ja homeita milloin ja missä haluat, ympäristölle ja käyttäjille turvallisella tavalla.

✓ Puhdista hedelmien ja muiden elintarvikkeiden torjunta-ainejäämiä

✓ Poista tekstiiliestä pinttynyttä hajua 

Hydzone WDS tekee hanavedestä tehokasta puhdistusainetta moneen tarpeeseen. Laite kytketään vesijohdon syöttöön, jolloin saat otsonivettä aina halutessasi hanan avaamalla.

Tuottaa 1-2ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty

Monissa maissa otsonivettä käytetään vaikeiden sairaalainfektioiden hoidossa, diabeteshaavojen ja palovammojen parantamiseen, hiivatulehdusten hoitoon sekä hammasterveyteen.

Aquolab Basic

Kotihoidon tarpeisiin kehitetty Aquolab Basic tuottaa noin 0,05 ppm pitoista otsonivettä suun terveydenhoitoon. Karies ja monet muut suun bakteerit on eliminoitavissa anaerobisen luonteensa johdosta jo pienilläkin pitoisuuksilla.

Tuottaa 0.05ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty lääkinnällinen laite

 

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?