Tehokas ja toimiva

Turvallinen

Ympäristöystävällinen

Hydzone WDS

Hydzone WDS tekee hanavedestä tehokasta puhdistusainetta moneen tarpeeseen. Laite kytketään vesijohdon syöttöön, jolloin saat otsonivettä aina halutessasi hanan avaamalla. Otsonivesi on käyttäjälleen turvallinen. Otsoniveden turvallisuutta ja tehoa käyttäjälleen kuvaavat sen moninaiset käyttömahdollisuudet. Monissa maissa otsonivettä käytetään vaikeiden sairaalainfektioiden hoidossa, diabeteshaavojen ja palovammojen parantamiseen, hiivatulehdusten hoitoon sekä hammasterveyteen. Otsonivedellä puhdistat myös mm. hedelmistä ja vihanneksista torjunta-ainejäämät sekä pöpöt tehokkaasti ja pidennät niiden säilyvyyttä.

Tuotteemme on hinnaltaan Euroopan kilpailukykyisin ja sen voi ostaa myös Paytrailin korottomalla osamaksulla.

2,480.00 inc. VAT 24%

Puhtaanapito

Hydzone WDS:llä pystyt puhdistamaan tuotantolaitoksen, koulun, päiväkodin – miltei minkä tahansa kohteen pintoja tehokkaasti. Otsonivesi on tehokas bakteerien, virusten (myös korona-virukset), hiivojen ja homeiden eliminoinnissa. WDS on helposti liikuteltavissa pienen kokonsa johdosta ja sen voi kytkeä ammattimaisiin siivouskoneisiin tai vaikka ammattipesulan huuhtelujärjestelmiin.

Otsoniveden käyttö siivouksessa on järkiteko: Otsonivesi eliminoi biofilmejä eikä jätä kemikaalijäämiä, jolloin sisäilman laatu paranee ja mikrobikantojen uusiutuminen estyy tehokkaammin kuin tavanomaisilla puhdistusaineilla. Otsonivesi helpottaa käyttäjänsä työtaakkaa, otsonivesi muuttuu tavalliseksi vedeksi ja hapeksi.

Elintarvikkeiden puhdistus

Otsonivesi soveltuu hyvin elintarvikkeiden puhdistukseen. Otsonivesi poistaa vihanneksista ja hedelmistä torjunta-ainejäämiä ja bakteereita. Vaikkapa salaatti on helppo huuhdella otsonivedellä, koska otsonivesi hajoaa itsessään vedeksi ja hapeksi.

Otsonivesikäsittely parantaa elintarvikkeiden säilyvyyttä tuhoten elintarvikkeissa olevat bakteerit ja home-itiöt. Parempi säilyvyys vähentää hävikkiä

Elintarvikkeden puhdistusta käsittelevä tutkimus osoitti, että otsonivesihuuhtelu paransi kaikilta osin vihannesten säilyvyyttä ja poisti niistä kemikaalijäämiä ja bakteereja.

Yleisötilaisuudet ja anniskelu

Covid-19 pandemia on nostanut esiin tarpeen puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi anniskelutilojen terassikalustoa. Otsonivesi on erittäin tehokas ja edullinen tapa puhdistaa esimerkiksi terassiravintoloiden kalusteita. Otsonivesi voidaan suihkuttaa kalusteisiin ja jättää kuivumaan sellaisenaan. Otsonivesi on tehokas tapa hävittää Sars-CoV-2 – virukset.

Vedenpuhdistus

Hydzone WDS – Water Desinfection System – puhdistaa veden. Esimerkiksi kaivovesi on mahdollista puhdistaa Hydzone WDS:llä, jolloin veden mikrobiologiset epäpuhtaudet kuten E. coli tai vastaavat bakteerit saadaan vedestä pois.

Eläinten infektiot ja eläinsuojien puhtaus

Otsoniveden käyttö karjatilojen infektiopaineen hallinnassa mahdollistaa antibioottien käytön vähentämisen. Tautipaineen vähentäminen vapauttaa aikaa muuhun tilanhoitoon ja säästää selvää rahaa. Otsonivesi on erittäin tehokas tulehduksien ja tulehtuneiden haavojen puhdistuksessa ja parantamisessa. Hydzone testasi otsonivettä yleisimpään haavallisten tulehdusten aiheuttajaan, Staphylococcus aureus – bakteeriin, jolloin minuutissa pystyttiin eliminoimaan S. aureus erittäin tehokkaasti. Otsonivettä ei ole luokiteltu lääkkeeksi EU:ssa. Hydzone WDS ei ole lääkinnällinen laite.

Lehmätilat

Sorkka- ja utaretulehdukset ovat tyypillisiä lypsykarjatilojen tulehduksia. Hydzone WDS:llä tehdyllä vedellä onkin mahdollista vastata navetan tautipaineisiin. Otsonivesi estää Sorkka- ja utaretulehdusten leviämistä ja nopeuttaa infektioiden hoitoa. Käytetty työaika ja maitohävikki pienenee samalla kun antibioottien käyttö vähenee. Hydzonen otsonivesi on tehokas mm S. aureus – bakteeria ja streptokokki-bakteereja vastaan sekä muita lehmille tulehduksia aiheuttavia bakteereja vastaan. Hydzone WDS tarjoaa lehmien sorkka- ja utaretulehduksiin helpon hoito- ja ennaltaehkäisytavan.

Lataa tästä yhteenveto lypsykarjatilojen käyttömahdollisuuksista ja otsoniveden tehosta eri bakteereja vastaan.

Sikatilat

Sikojen haavat ja hiertymät voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä otsonivedellä. Otsoniveden käyttö haavoihin ja esimerkiksi lapapaiseisiin on helppoa, nopeaa ja eläimelle mieluisaa. Otsonivesikäsittely voidaan uudistaa useasti ja otsonivettä voidaan käyttää ennakollisesti emakon makuualustan puhdistamisessa.

Otsoniveden on tutkimuksissa havaittu olevan erittäin tehokas afrikkalaisen sikaruton (ASFV) eliminoinnissa. Vaikka tautia ei Suomessa ole havaittukaan, on ASFV – teho merkittävä osoitus otsoniveden käyttöpotentiaalista. Tutustu Hydzonen etuihin sikatiloille tarkemmin tästä – linkki tähän

Hevoset, vuohet ja kanat

Otsonivesi on tehokas apu esimerkiksi hevosten kaviopaiseiden hoidossa sekä vuohien kavio- ja utaretulehduksissa.

Kanaloiden puhtaanapidossa ja puhtaan veden jakelussa Hydzone WDS on tuottaa mainion avun.

Koirat

Hydzone WDS:llä tuotettu otsonivesi on tehokas apu useita koiria vaivaavaan tassuhiivaan. Tassuhiivaa aiheuttava C. Albicans on mahdollista hävittää otsonivedellä. Varsinkin metsästyskoirat kärsivät tuskallisesta tassuhiivasta joka on helppo hoitaa otsonivedellä.

Otsonivesi puutarhanhoidossa

Hydzone WDS:n on todettu olevan erittäin tehokas eri kasvitautien hävittämisessä puutarhoista. Harmaahome on onnistuttu hävittämään kauppapuutarhoista Hydzone WDS.llä, jolloin satomäärä kasvaa huomattavasti, ilman että käsittely vaatisi erityistä työtä.

Suomalainen Schetelig Oy on Hydzonen yhteistyökumppani kasvitarhoilla. Lisätietoa kasvitarhojen otsonivesikäsittelystä saat täältä.

Hydzone WDS

Hanavedestä tehokasta puhdistusainetta moneen tarpeeseen. Lisää Hydzone WDS tästä ostoskoriin!

2,480.00 inc. VAT 24%

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?