Tehokas ja toimiva

Turvallinen

Ympäristöystävällinen

Boardcase

Liikkuvaan ammattikäyttöön suunniteltu Boardcase on kätevä ja tehokas lääkinnällisen otsoniveden tuottamiseen tarkoitettu laite. Laitteella voidaan tehdä jopa 15 ppm pitoista otsonivettä. Laite on käytettävissä sisäisellä tai ulkoisella happipullolla. Paino vain 17,5 kg.

Laitteessa on jatkuva fotometrinen otsonipitoisuuden mittaus automaattisella kalibroinnilla.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Lataa tästä laitteen tuotetiedot (pdf).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Hydzonator-otsonivesipullon huolto

Hydzonator otsonivesipullolla on kahden vuoden takuu. Laitteen akulla ja elektrolyyttisellä elektrodilla on tästä poiketen 6 kk takuu. Akku ja elektrodi ovat kuluvia osia joiden elinkaareen vaikuttaa mm laitteen asianmukainen käyttö ja huolto sekä vesijohtoveden laatu.

Hydzonator -laitteen elektrodi huolletaan laitteen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Juomavedessä olevaa kalkkia kiinnittyy elektrodin pintaan, jonka johdosta elektrodi on syytä puhdistaa sitruunahapolla tai etikalla ohjeessa kuvatusti noin 1-3 kk välein käytön määrästä riippuen. Laitteen asianmukainen käyttö pidentää sen elinkaarta.

Voit katsoa videon laitteen käytöstä ja huollosta tästä linkistä.

Ekologinen ja turvallinen

Laitteen tuottama kemikaaliton reaktiivinen vesi on täysin harmitonta ihmisille, eläimille ja ympäristölle. Otsonoitu vesi  tuhoaa patogeeneja, kuten bakteereita, viruksia, hiivoja ja homeita äärimmäisen tehokkaasti.

Turvallinen ihmiselle, tappava bakteereille, vaikuttava viruksille
Hydzone-laitteet tuottavat reaktiivista vettä, joka tuhoaa patogeeneja, kuten bakteereita ja viruksia äärimmäisen tehokkaasti. Laitteet perustuvat suomalaisten huippuasiantuntijoiden kehittämään otsonivesitekniikkaan.

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?