Ollin MRSA-tulehdus
Otsonivesi MRSA-tulehduksen hoidossa

20 vuotta kärsimystä

 

Olli oli kärsinyt kroonisesta päänahan tulehduksesta 20 vuotta, saaden siihen erilaisia voide, antibiootti- ja muita hoitomuotoja. Parhaimmillaankin hoidot helpottivat hieman oloa mutta vain ohimenevästi.

 

Ollin vaimo oli tutustunut otsoniveteen ja sai Ollin innostumaan kokeilusta. Yksi usein toistuva ilmiö toistui myös Ollin kohdalla: kutina katosi jo ensimmäisellä huuhtelukerralla. Huuhtelua jatkettiin kahdesti päivässä noin minuutin kontaktiajalla.

 

Otsonivesi on tunnetusti erinomainen MRSA bakteerien eliminoinnissa. Iho parani nopeasti. Vaikka tulehdus ei ole uusinut, kynnys palata huuhteluun on todella matala.

MRSA-tulehdus
Lähtökohtaisesti Olli kärsi 20 vuoden ajan toistuvasta kroonisesta MRSA-tulehduksesta, johon oli aikojen saatossa koitettu erilaisia hoitomuotoja tuloksetta. Ollin vaimo oli kuullut otsoniveden mahdollisesta parantavasta vaikutuksesta, jonka johdosta hän halusi koittaa otsoniveden mahdollista vaikutusta Ollin tulehdukseen.

 

Otsonivesi tulehduksen hoitoon

Saatuaan laitteen käyttöön, Olli huuhteli päänahkaansa kahdesti päivässä otsonivedellä noin 1 ppm pitoisuudella. Vaste ja tulokset olivat todella nopeita. Olli myös huomasi usein toistuvan ilmiön itsensäkin kohdalla: kutina katosi jo ensimmäisellä huuhtelukerralla.

Huuhtelua jatkettiin kahdesti päivässä noin minuutin kontaktiajalla.

Tulehduksen paraneminen

Otsonivesi on tunnetusti erinomainen MRSA-bakteerien eliminoinnissa. Iho parani nopeasti. Vaikka tulehdus ei ole uusinut, kynnys palata huuhteluun on todella matala.

Ennen

Jälkeen

"Kehtaa taas kulkea ihmisten joukossa pää pystyssä. Vieläkin ihmettelen miten näin pieni pitoisuus voi tuoda niin ison avun."
Olli
Onnellisen pään omistaja

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!