Tehokas ja toimiva

Turvallinen

Ympäristöystävällinen

Hydzonator

Hydzonatorilla pidät itsesi ja kotisi puhtaana taudinaiheuttajista, ja se on myös oivallinen laite esimerkiksi työpaikalle ja mökille tai mukana kannettavaksi tavallisen desinfiointiaineen sijaan.

Tuotteemme on hinnaltaan Euroopan kilpailukykyisin ja sen voi ostaa myös Paytrailin korottomalla osamaksulla. Postikulut sisältyvät hintaan!

 

129.00 inc. VAT 24%

Varastossa

Hydzonator-otsonivesipullon huolto

Hydzonator otsonivesipullolla on kahden vuoden takuu. Laitteen akulla ja elektrolyyttisellä elektrodilla on tästä poiketen 6 kk takuu. Akku ja elektrodi ovat kuluvia osia joiden elinkaareen vaikuttaa mm laitteen asianmukainen käyttö ja huolto sekä vesijohtoveden laatu.

Hydzonator -laitteen elektrodi huolletaan laitteen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Juomavedessä olevaa kalkkia kiinnittyy elektrodin pintaan, jonka johdosta elektrodi on syytä puhdistaa sitruunahapolla tai etikalla ohjeessa kuvatusti noin 1-3 kk välein käytön määrästä riippuen. Laitteen asianmukainen käyttö pidentää sen elinkaarta.

Voit katsoa videon laitteen käytöstä ja huollosta tästä linkistä.

Ekologinen ja turvallinen

Laitteen tuottama kemikaaliton reaktiivinen vesi on täysin harmitonta ihmisille, eläimille ja ympäristölle. Otsonoitu vesi  tuhoaa patogeeneja, kuten bakteereita, viruksia, hiivoja ja homeita äärimmäisen tehokkaasti.

Turvallinen ihmiselle, tappava bakteereille, vaikuttava viruksille
Hydzone-laitteet tuottavat reaktiivista vettä, joka tuhoaa patogeeneja, kuten bakteereita ja viruksia äärimmäisen tehokkaasti. Laitteet perustuvat suomalaisten huippuasiantuntijoiden kehittämään otsonivesitekniikkaan.

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?