Otsonivesi eläinten terveydenhoidossa

Hydzonen laitteilla voidaan hoitaa niin lemmikkien kuin tuotantoeläintenkin tulehduksia. Erittäin toimivaksi otsonivesi on osoittautunut hevosten kavio-ongelmien kuten sädemädän hoidossa, sorkkatulehdusten hoidossa lehmillä ja koirien tassuhiivan oireiden lievittämisessä – kaikki oireita joita on muilla vaihtoehtoisilla tavoilla haastavaa hoitaa.

Koirien haavat ja tassutulehdukset on helppo hoitaa otsonivedellä – käsittely on nopeaa ja yksinkertaista. 

Otsonivesi eläinten terveydenhoidossa

Hydzonen laitteilla voidaan hoitaa niin lemmikkien kuin tuotantoeläintenkin tulehduksia. Erittäin toimivaksi otsonivesi on osoittautunut hevosten kavio-ongelmien kuten sädemädän hoidossa, sorkkatulehdusten hoidossa lehmillä ja koirien tassuhiivan oireiden lievittämisessä – kaikki oireita joita on muilla vaihtoehtoisilla tavoilla haastavaa hoitaa.

Koirien haavat ja tassutulehdukset on helppo hoitaa otsonivedellä – käsittely on nopeaa ja yksinkertaista. 

Lue tästä lisää miten Muru-tamman antibioottiresistentti vaikea potkuhaava saatiin hoidettua.

Otsonivesi mahdollistaa vaikeiden tulehdusten ja haavojen hoidon eläimillä.

Otsoniveden sovellukset karjataloudessa

Eläin ei ole esine. Siksi eläinten kohdalla on tärkeää ylläpitää eläinten hyvinvointia.
Otsonivesi mahdollistaa antibioottien käytön vähentämisen. Otsonivesi on eettinen ja vastuullinen valinta, jolla parannetaan eläinten hyvinvointia.

Otsoniveden käyttö on lupaus kuluttajalle turvallisesta tuotantotavasta: kuluttaja voi olla varma siitä että vaikkapa maidossa ei ole antibioottijäämiä. 

Tuottajalle otsonivesi tarkoittaa parempaa tuottoa. Esimerkiksi maitotiloilla sorkkatulehdusten hoito otsonivedellä tarkoittaa parempaa maidontuottoa kun tulehduksen otsonivedellä ei edellytä antibioottien varoaikakäytäntöjä.

Hoidettu lehmän jalka

Karjataloudessa voidaan useat patogeenit ehkäistä otsonivedellä,
jolloin voidaan välttää tai vähentää antibioottien käyttöä.

Tyypillisiä esimerkkejä ovat lehmien sorkkatulehdukset,
jotka voidaan useimmissa tapauksissa hoitaa otsonivedellä ilman antibioottien käyttöä. 

Lue tästä esimerkkitapauksesta miten luomumaitotilalla vältettiin antibioottikuuri.

Eläinsuojien puhtaus

Otsoniveden käyttö karjatilojen infektiopaineen hallinnassa mahdollistaa antibioottien käytön vähentämisen. Tautipaineen vähentäminen vapauttaa aikaa muuhun tilanhoitoon ja säästää selvää rahaa. 

Otsonivesi on erittäin tehokas tulehduksien ja tulehtuneiden haavojen puhdistuksessa ja parantamisessa. Hydzone testasi otsonivettä yleisimpään haavallisten tulehdusten aiheuttajaan, Staphylococcus aureus – bakteeriin, jolloin minuutissa pystyttiin eliminoimaan S. aureus erittäin tehokkaasti.

 

Otsonivesi on eettinen ja vastuullinen valinta, jolla parannetaan eläinten hyvinvointia.

Lehmätilat

Sorkka- ja utaretulehdukset ovat tyypillisiä lypsykarjatilojen tulehduksia. Hydzone WDS:llä tehdyllä vedellä onkin mahdollista vastata navetan tautipaineisiin. Otsonivesi estää Sorkka- ja utaretulehdusten leviämistä ja nopeuttaa infektioiden hoitoa. Käytetty työaika ja maitohävikki pienenee samalla kun antibioottien käyttö vähenee. 

Hydzonen otsonivesi on tehokas mm S. aureus – bakteeria ja streptokokki-bakteereja vastaan sekä muita lehmille tulehduksia aiheuttavia bakteereja vastaan. Hydzone WDS tarjoaa lehmien sorkka- ja utaretulehduksiin helpon ennaltaehkäisytavan.

Lataa tästä yhteenveto lypsykarjatilojen käyttömahdollisuuksista ja otsoniveden tehosta eri bakteereja vastaan.

Tyypillisesti otsoniveden teho saavutetaan 0,1 – 1 ppm pitoisuuksilla.

 

Sikatilat

Sikojen haavat ja hiertymät voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä otsonivedellä. Otsoniveden käyttö haavoihin ja esimerkiksi lapapaiseisiin on helppoa, nopeaa ja eläimelle mieluisaa. Otsonivesikäsittely voidaan uudistaa useasti ja otsonivettä voidaan käyttää ennakollisesti emakon makuualustan puhdistamisessa.

Otsoniveden on tutkimuksissa havaittu olevan erittäin tehokas afrikkalaisen sikaruton (ASFV) eliminoinnissa. Vaikka tautia ei Suomessa ole havaittukaan, on ASFV – teho merkittävä osoitus otsoniveden käyttöpotentiaalista. 

Tutustu Hydzonen etuihin sikatiloille tarkemmin tästä.

Hevoset, vuohet ja kanat

Otsonivesi on tehokas apu esimerkiksi hevosten kaviopaiseiden hoidossa sekä vuohien kavio- ja utaretulehduksissa. Nämä kaikki tulehdukset voidaan hoitaa 0,2 – 1 ppm pitoisella otsonivedellä.

Kanaloiden puhtaanapidossa ja puhtaan veden jakelussa Hydzone WDS on tuottaa mainion avun.

Hydzonatorilla pidät kotisi puhtaana taudinaiheuttajista, ja se on myös oivallinen laite esimerkiksi työpaikalle ja mökille.


✓ Tuottaa 1-2ppm pitoista otsonivettä

✓ CE-merkitty

✓ Eliminoi viruksia, tuhoa bakteereja, hiivoja ja homeita milloin ja missä haluat, ympäristölle ja käyttäjille turvallisella tavalla.

✓ Puhdista hedelmien ja muiden elintarvikkeiden torjunta-ainejäämiä

✓ Poista tekstiiliestä pinttynyttä hajua 

Hydzone WDS tekee hanavedestä tehokasta puhdistusainetta moneen tarpeeseen. Laite kytketään vesijohdon syöttöön, jolloin saat otsonivettä aina halutessasi hanan avaamalla.

Tuottaa 1-2ppm pitoista otsonivettä

✓ CE-merkitty

Monissa maissa otsonivettä käytetään vaikeiden sairaalainfektioiden hoidossa, diabeteshaavojen ja palovammojen parantamiseen, hiivatulehdusten hoitoon sekä hammasterveyteen.

Aquolab Basic

Kotihoidon tarpeisiin kehitetty Aquolab Basic tuottaa noin 0,05 ppm pitoista otsonivettä suun terveydenhoitoon. Karies ja monet muut suun bakteerit on eliminoitavissa anaerobisen luonteensa johdosta jo pienilläkin pitoisuuksilla.

Tuottaa 0.05ppm pitoista otsonivettä

✓ CE-merkitty lääkinnällinen laite

 

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?