Kiusallinen huuliherpes
hoitui kivuttomasti ja nopeasti

Kiusallinen ja kivulias huuliherpes

 

Noin 90 % suomalaisista on saanut huuliherpestartunnan, mutta kaikilla se ei oirehdi pahoin.

Anna oli kärsinyt huuliherpeksen esteettisestä haitasta jo pitkään, mutta aiemmat lääkkeet eivät tuntuneet enää tehoavan, ja kipu tuntui voimistuvan.

Työnsä takia paljon ihmisiä tapaava Anna koki, että huuliherpes leimasi liikaakin tapaamisia ja aiheutti itsetunto-ongelmia. Kuka haluaisi elää kivuliaan ja esteettisesti häiritsevät herpeksen kanssa? Hyvät neuvot olivat kalliit, mutta yksi edullinen hoito odotti nurkan takana.

Annan tuttavan vaikea amputaatiohaava oli parantunut otsonivedellä yli kaikkien odotusten ja jalkansa leikkaukselta säästäneen tuttavan hehkutuksessa yksi sanapari herätti Annan: ”…tuhoaa virukset…”

 

OTSONIVEDEN  VAIKUTUSMEKANISMI

Otsonivesi mahdollistaa hankalienkin virusten aiheuttamien oireiden hoidon. Herpeksen osalta kyse on rakkulavaiheessa aloitettavasta hoidosta, jolla rakkulat tuhotaan nopeasti ja siten estetään virusinfektion laajeneminen.

Herpes on paitsi kosmeettisesti hankala, niin myös haastava kerrannaisvaikutuksiltaan, koska rakkulat voivat levitä helposti esimerkiksi silmien alueelle, vaarantaen näkökykyä.

Herpesrakkulat ovat myös kivuliaita. Otsoniveden kipua lievittävä funktio on välitön ja monille erityisen positiivinen yllätys.

Tutkimuksissa otsonivesi onkin noussut herpes-viruksen rakkuloiden tehokkaimmaksi ja potilaalle turvallisimmaksi hoitomuodoksi, ks mm https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29559601/

On hyvä muistaa, että otsonivesi on erittäin tehokas myös genitaalialueen herpeksessä.

Herpeksen hoito

Anna sai hoidossa kaksi kertaa päivässä 2 ppm pitoista otsonivettä suoraan herpes-rakkuloihin. Kerrallaan vettä köytettiin vain noin 50 ml haavakääreen avulla, noin 3 minuutin kontaktiajalla.

Kivun lievitys oli välitön vaikutus, kipu ei päässyt uusiutumaan käsittelykertojen välissä tuskallisena, ja jo kahden päivän hoidon jälkeen kipu oli kokonaan tiessään.

Vain kolme päivää aloituksesta – siis kuusi hoitokertaa laski 70 % rakkuloiden tulehduksesta ja viikko aloituksesta kaikki rakkulat olivat poissa.

Huuliherpeksen parantuminen

3 päivää aloituksesta Annan kasvot olivat ennallistuneet, eikä rakkuloita ollut enää juurikaan havaittavissa.

Esteettinen haitta oli poissa eikä vaivannut sosiaalisissa suhteissa. Riski rakkuloiden leviämisestä silmiin asti oli oleellisesti pienentynyt.

Alkutilanne

3 päivää aloituksesta

"Hoito vei jalatkin suusta – minulla säästyi paljon vaivaa ja kipua todella helpolla tavalla. Ystävän kokemus ja jalan amputaation välttäminen tuntuivat alkuun sadulta. Oma epätoivo herpeksen hoidon suhteen ajoi kokeilemaan otsonivettä, vaikka epäilin sitä suuresti. Jos näin vaivattomalla tavalla voi hoitaa herpeksen, niin enää en jännitä tulevia tulehduksia. Otsonivesi tuntui alkuun uskomattomalta. Jälkikäteen uskomattomalta tuntuu, että tätä lähes ilmaista hoitomuotoa ei käytetä paljon laajemmin eri infektioissa.”
Anna
Entinen huuliherpeksestä kärsinyt

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!