Eeron palovamma
Otsonivesi esti ihosiirron tarpeen

Ihosiirtoa vaativa palovamma


Eero sai joulun alla 2022 vaikean palovamman käsivarteensa. Palovammaa hoidettiin mutta kudos ei parantunut toivotusti ja lääkäri totesi että käsivarteen jouduttaisiin tekemään ihonsiirto. 


Eeron sukulainen oli saanut avun vaikeaan tulehdukseen otsonivedestä ja kehotti tätä pohtimaan otsonivettä hoitomuotona.


Otsonivesi on tunnetusti tehokas kivunlievittäjä palovammoissa ja samalla se mahdollistaa kudoksen poikkeuksellisen nopean parantumisen.

OTSONIVEDEN MONINAINEN VAIKUTUSMEKANISMI
Palovammaa seuraava tulehdustila on monisyinen. Kohonut pulssi, tulehduksellisten välittäjäaineiden määrän nousu ja antioksidatiivisen potentiaalin romahdus ovat yleisiä ongelmia palovammojen hoidossa.
Lisäksi ääreisverenkierron ongelmat palovamma-alueella hidastavat paranemisprosessia.
 
Otsoniveden kipua lievittävä funktio on ensimmäinen ja samalla välitön vaikutus. Mikroverenkierron ennallistuminen kudoksessa näkyy myös nopeasti.
Tärkeintä on kuitenkin estää kudoksen vaikeat bakteeritulehdukset. Palovammaan pesiytyy usein moniresistenttejä bakteereja, jotka voivat aiheuttaa vakavan vaaran.
 
  • Tutkimuksissa otsoni- ja otsonivesitekniikka ovat osoittautuneet ylivertaisiksi hoitomuodoiksi palovammoihin. Kliiniset hoitotulokset ovat yhdenmukaisia – lue lisää tutkimuksesta tästä
Palovamman hoito

Eero sai hoidossa noin yhden kerran päivässä 1 ppm pitoista otsonivettä haavaan. Kerrallaan vettä köytettiin vain noin 100 ml haavakääreen avulla, noin 3 minuutin kontaktiajalla.

Kivun lievitys oli yllätys – vain minuutissa kipu oli alkanut lieventymään, eikä kipu uusiutunut, vaikka palovammaa käsiteltiin vain kerran päivässä. Hoitoalueen iho punoitti, merkkinä siitä että kudoksen verenkierto oli parantunut nopeasti.Palovamma-alueen märkivän kudosnesteen eritys loppui.

Vain kolme päivää aloituksesta – siis kolme hoitokertaa, ja usko alkoi vahvistua siitä, että ihonsiirto voidaan välttää.

Palovamman parantuminen
20 päivää otsonivesihoidon aloituksesta Eeron käsivarren iho oli parantunut niin merkittävästi, että häntä hoitava lääkäri uskalsi todeta ihonsiirron olevan tarpeeton.
 
Eero pääsi palaamaan töihin nopeasti. Ihonsiirron tapauksessa työelämään palautuminen olisi kestänyt pitkään

.

Ennen

Jälkeen

"Oma parantumisprosessi tuntuu ihmeeltä, varsinkin kun leikkausta ei tarvinnut tehdä.
Näin SOTE-keskustelun velloessa ihmettelen, miten tällainen ei ole levinnyt laajemmalle.
Olemme valmiita käyttämään kymmeniä tuhansia euroja leikkauksiin ja kuntoutuksiin, mutta muutaman euron maksava otsonivesihoito on aivan vieras asia useille ammattilaisille.
En keksi helpompaa tapaa säästää SOTE-kuluissa kuin mitä nyt olen omalla kohdallani huomannut"
Eero
palovammapotilas

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!