Kaiku-koiran tassuhiiva
Otsonivesi sai koiran tassuhiivaongelman kuriin

Koirien tassuhiiva

Muotovalio karhukoirakaan ei ole turvassa tassuhiivalta. Koiralla oli paha tassuhiiva metsästyskauden alla, tassujen nuolemisesta ei tullut loppua. Tassujen anturanvälin väri muuttui ja anturat olivat jo hellinä. Koiran omistaja oli tutustunut otsoniveteen työnsä kautta ja päätti kokeilla otsonivettä, kun oli lukenut sen hiivoja tuhoavasta vaikutuksesta. Otsonivedellä saatiin tassuhiivaongelma hoidettua nopeasti ja helposti.

Kiusallinen tassuhiiva

Tassuhiiva on keväisin ja syksyisin helposti koirille tuleva vaiva, joka on osaltaan seurausta autoimmuunitaudista. Koiran ruokavalio saattaa vaikuttaa asiaan huomattavasti.

Huuhtelu otsonivedellä

”Otin käyttöön otsonivesihuuhtelun ja tein sitä 2 kertaa päivässä. Koiran ja isännän suhde ei ollut koetuksella koska prosessi oli todella helppo.”

Kaikun parantuminen

 

Muutamassa päivässä tassujen nuoleminen loppui ja tassu alkoi parantua. 2 ppm pitoinen otsonivesi vaati muutaman minuutin kontaktiajan, joka ei lopulta ole iso vaiva.

Tassujen värin palautuminen vaati hieman enemmän aikaa mutta nyt tassut ovat säilyneet hyvässä kunnossa.

Ennen

Jälkeen

"Karhukoira on tehty metsään. Tassuhiiva on ilkeä mutta otsonivedellä helposti hoidettavissa oleva vaiva. Nyt ollaan haukulla hiivatta."
Markus
Kaikun isäntä

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!