Emätinhiivaongelma ratkaistu
Koiran emätinhiivaongelma hoidettiin otsonivedellä
Emätinhiiva

 

Nykyisten atsolilääkkeiden tehon hiipuessa, emätinhiivatulehdukset tulevat yleistymään ja niiden hoito muuttuu entistä haastavammiksi. Otsonivesi tarjoaa tehokkaan, helpon ja turvallisen tavan päästä hiivaongelmasta eroon. Oilin tapauksessa koira oli kärsinyt jo vuoden verran kroonisesta hiivaongelmasta. Kokeiltuaan otsonivettä hiivaongelman hoitoon, kroonisesta ongelmasta päästiin nopeasti eroon.

 

Pitkäaikainen hiivatulehdus

Oilin omistaja tutustui otsoniveteen koiramessujen yhteydessä saatuaan suosituksen tutulta koiranomistajalta samoilla messuilla.

 

”7 v koirani, Oili – muotovalio narttu, kärsi emätinhiivasta. Koiran ja ihmisenkin hiivatulehdukset johtuu yleensä Candida albicans –nimisestä hiivasta. Moni koiran omistaja ei tajua, että jatkuva jalkovälin nuoleminen on merkki hiivatulehduksesta. meillä sitä hoidettiin klooriheksidiinillä, kortisonisuihkeilla sekä molksaanilla suun kautta ja suoraan emättimeen ruiskutettuina. Hyvin nopeasti hoidon aloittamisesta havaitsin,  se että nuoleminen väheni”

Otsonivesi poisti hiivaongelman myös koiran suusta

Muiden lääkkeiden tehottomuus ajoi kokeilemaan otsonivettä. 2 ppm pitoisella vedellä hiiva saatiin hyvin hallintaan ja koira lopetti nuolemisen kuudessa päivässä. Hoito oli helppoa kaatamalla otsonivettä suppilon avulla emättimeen kahdesti päivässä.

 

Koska hiivatulehdus oli siirtynyt nuolemisen takia emättimestä suuhun, Oilin suuta huuhdeltiin myös päivittäin otsonivedellä.

Hiivatulehduksesta päästiin eroon
Samalla, kun emätinhiivaongelma loppui, parani myös Oilin suun hiivatulehdus.

Ennen

Jälkeen

emätinhiiva huuhtelun jälkeen
"Otsonivesi tehosi mainiosti koiran hiivatulehdukseen. Oili on nyt huomattavasti tyytyväisempi, eikä nuole itseään ärsytykseen asti. Naisten typillinen emätinhiivavaiva lienee vastedes helppo hoitaa"
Salla
Oili-koiran emäntä

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!