Kaupan ratkaisut

Olipa kyse kala- ja lihatiskien tai jääkoneiden puhdistuksesta, vihannesten käsittelystä tai muusta kaupan puhdistustarpeesta, otsonivesi tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon jolla voidaan korvata kemikaaleja ja samalla pidentää hyllysäilyvyyttä. Koska otsonivesi on tehokkaimmillaan kylmänä, ei elintarvikkeisiin kohdistu lämpörasitetta joka vaikuttaisi negatiivisesti tuotteiden säilyvyyteen. 

Liha- ja kalatiskien puhdistuksessa otsonivesi lyhentää prosessiaikoja ja varmistaa tiskien puhtauden helpolla, nopealla ja edullisella prosessilla.

Kaupan ratkaisut

Olipa kyse kala- ja lihatiskien tai jääkoneiden puhdistuksesta, vihannesten käsittelystä tai muusta kaupan puhdistustarpeesta, otsonivesi tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon jolla voidaan korvata kemikaaleja ja samalla pidentää hyllysäilyvyyttä.

Koska otsonivesi on tehokkaimmillaan kylmänä, ei elintarvikkeisiin kohdistu lämpörasitetta, joka vaikuttaisi negatiivisesti tuotteiden säilyvyyteen. 

Liha- ja kalatiskien puhdistuksessa otsonivesi lyhentää prosessiaikoja ja varmistaa tiskien puhtauden helpolla, nopealla ja edullisella prosessilla.

 
,

Hydzonatorilla pidät kotisi puhtaana taudinaiheuttajista, ja se on myös oivallinen laite esimerkiksi työpaikalle ja mökille.

Tuottaa 1-2ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty

✓ Eliminoi viruksia, tuhoa bakteereja, hiivoja ja homeita milloin ja missä haluat, ympäristölle ja käyttäjille turvallisella tavalla.

✓ Puhdista hedelmien ja muiden elintarvikkeiden torjunta-ainejäämiä

✓ Poista tekstiiliestä pinttynyttä hajua 

Hydzone WDS tekee hanavedestä tehokasta puhdistusainetta moneen tarpeeseen. Laite kytketään vesijohdon syöttöön, jolloin saat otsonivettä aina halutessasi hanan avaamalla.

Tuottaa 1-2ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty

Monissa maissa otsonivettä käytetään vaikeiden sairaalainfektioiden hoidossa, diabeteshaavojen ja palovammojen parantamiseen, hiivatulehdusten hoitoon sekä hammasterveyteen.

 

Aquolab Basic

Kotihoidon tarpeisiin kehitetty Aquolab Basic tuottaa noin 0,05 ppm pitoista otsonivettä suun terveydenhoitoon. Karies ja monet muut suun bakteerit on eliminoitavissa anaerobisen luonteensa johdosta jo pienilläkin pitoisuuksilla.

Tuottaa 0.05ppm otsonivesipitoisuuden

✓ CE-merkitty lääkinnällinen laite

 

Kiinnostuitko, haluatko lisää tietoa?