Paha virtsatulehduskierre

Tyttäremme virtsatietulehduskierre alkoi leikkauksesta, jonkä jälkeen pissaaminen ei ollut ilman katetria mahdollista. Katetrointi tehtiin tarpeen mukaan noin viisi kertaa päivässä.

Hyvin nopeasti tuli ensimmäinen tulehdus, johon saimme antibiootit. Antibiootit veivät alkuun tulehduksen, mutta toivat mukanaan myös pahat vatsaongelmat.

Toimimme tyttäremme omaishoitajana. Rakkaan ihmisen kärsimysten seuraaminen on raskasta ja tekee voimattomaksi. Toisaalta virtsatietulehdukset lisäsivät kuormaamme tavalla, joka oli ajaa meidät täydellisesti näännyksiin.

Toistuva vaiva

Virtsatietulehdukset seurasivat toisiaan ja tyttäremme yleiskunto heikkeni entisestään.

Estolääkitykseen laitettiin paljon toivoa, mutta se oli lyhyt lohtu.

Virtsatiehyen huuhtelu otsonivedellä

Kuulimme otsonivedestä ja koetimme ratkaisua konsultoituamme tytärtämme hoitanutta urologia. Epäusko kuuden antibioottikuurin jäljiltä oli suuri, toisaalta ajattelin että mitään ei enää menetä vaikka kokeilisikin jotain itselle vieraalta vaikuttavaa.

Kolmannella huuhtelukerralla – huuhtelu siis kerta aamulla, kerta illalla, virtsatiehyestä tuli pois iso limatukos. Helpotus oli kaikilla suuri ja tyttären olotila parani välittömästi. Huuhtelu voitiin lopettaa vain muutaman huuhtelukerran jälkeen.

Virtsatietulehduskierteen loppuminen

Tyttäremme tilanne on vakaa ja virtsatietulehdukset eivät vaivaa.

Pieni epäusko kuuden antibioottikuurin jälkeen vaivaa – nyt parantuminen tapahtui nopeasti ja vähällä vaivalla.

Olen tutustunut lääketieteen julkaisuihin asiasta ja otsoniveden tehoa on kuvattu monissa julkaisuissa laajasti.

 

Minua ihmetyttää yhä uudelleen ja uudelleen, miten hoito ei ole laajemmin käytössä terveydenhuollossa, koska virtsatietulehdukset polttavat loppuun niin hoidettavan kuin hoitohenkilökunnankin.

 

"Vanhempana en voi sanoin kuvata sitä helpotusta, kun tyttäremme ei enää kärsi tulehduskierteestä."

Tutustu Hydzonen tuotteisiin tästä!